Over

Het spel

Voor Iedereen

Lockdown is geschikt voor iedereen. Het spel bestaat uit talloze onderdelen, voor ieder wat wils. Verzamel je familie, vrienden, collega's of gewoon een aantal willekeurige mensen en geniet!

Teambuilding

Lockdown Weert is ontworpen om er voor te zorgen dat je je hele team nodig hebt. Kom achter kwaliteiten van anderen, waarvan je vantevoren niet wist dat ze bestonden.

Borrel

Zoals voorgaande edities sluiten we Lockdown in 2019 af met een gezellige borrel. Samen praten we dan nog even gezellig na over de avonturen die we beleefd hebben.

Het Team

  • Pivo's Hubovra

    Pivo's Hubovra

    Ontwikkeling / Uitvoering

  • Plusscouts Hubovra

    Plusscouts Hubovra

    Ondersteuning

Mensen die jou voorgingen

Geweldig genoten met z’n allen. Heel mooi opgezet en leuke soms moeilijk maar ook verrassende spellen. Top georganiseerd.
Diana
Editie 2018
Er is enorm veel aandacht besteed aan alles, en met name de integratie van de puzzels in de stad. Van extra tekstpagina's op de Matrixborden bij de Maaseikerweg tot een speciale dienstregeling op het station. Geweldig gedaan!! Ook de app was erg goed ontworpen en werkte soepel.
T.
Editie 2018
We hebben gewonnen dus dat is 5 sterren waard. Verder was de opzet goed en duidelijk. Hints en hulp onderweg verliep goed. Goede interactie en goede doorloop. Leuke eindlocatie en goed verzorgd.
Scouting Nederweert
Editie 2017
Dit was echt zo ontzettend gaaf! Helemaal top in elkaar gezet, technisch goed, goede hulp! Geweldig! Volgend jaar weer!
Peggy
Editie 2018
Origineel, goede organisatie, doordacht, afwisseling moeilijke en makkelijke opdrachten. Compact (team van 5-7 pers)
Tamara
Editie 2018
Zeer geslaagde actieve activiteit voor lichaam en geest waarin voldoende uitdaging aanwezig was. Ook lekker kunnen bijkletsen met leiding van andere groepen uit de regio, die je lange tijd niet gezien en/of gesproken hebt.
Editie 2017

FAQs

Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op!
Het officiele gedeelte van Lockdown Weert duurt tot ongeveer 23:30. Hierna is er de mogelijkheid om voor de borrel te blijven.
Een teamdeelname kost €30,-. Deze bijdrage geeft recht op deelname met een team van 5 - 9 deelnemers.
Het belangrijkste dat meegebracht moet worden tijdens Lockdown Weert is een fiets en een smartphone. Details hierover volgen na aanmelding en enkele weken voor het evenement.
Wij stellen geen harde leeftijdsgrens. De contactpersoon van de groep moet daarintegen wel minimaal 17 jaar oud zijn.